AnaSayfa / Genel / Kahve falında suç görmek

Kahve falında suç görmek

Kahve falında suç görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında suç gördüyseniz:

  • İsteyip istemediğinizden tam olarak emin olmasanız da ilginizi çeken bazı teklif, davet veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında suç işleyen birini görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suç işlediğini görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir suç işlemek önemli bir lider haline geleceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında suç üstlenmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında suçlandığını görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin suç işlediğini görmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin suçunu üstlenmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şeyle suçlanmak gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir