AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kenarında yılan görmek

Kahve falında su kenarında yılan görmek

Kahve falında su kenarında yılan görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, toparlanacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kişinin şansının artacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su kenarında yılan gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıtı görmeniz olasıdır.

Kahve falında su kenarında yılan görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine işarettir.

Kahve falında deniz kenarında yılan görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dere kenarında yılan görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında göl kenarında yılan görmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine delalet eder.

Kahve falında ırmak kenarında yılan görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, başına türlü işler geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun kenarında yürümek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun kenarinda oturmak rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına delalettir.

Kahve falında su kenarında yürümek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir