AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde yılanlar görmek

Kahve falında su içinde yılanlar görmek

Kahve falında su içinde yılanlar görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında su içinde yılanlar gördüyseniz:

  • Size kaba davranan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında su içinde yılan öldürmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, iş projelerinin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında su içinde yeşil yılan görmek kazancını artıracağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içinde büyük yılan görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde beyaz yılan görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye alamet eder.

Kahve falında yılanı suyun içinde görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz su içinde yılan görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde yeşil yılan görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde siyah yılan görmek tatsızlıkların sona ereceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir