AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ve tuvalet görmek

Kahve falında su ve tuvalet görmek

Kahve falında su ve tuvalet görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, rahata erileceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında su ve tuvalet gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi objektif şekilde ele almanız gerekiyor.

Kahve falında tuvalette su içmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, elindekileri de yitireceğine delalettir.

Kahve falında suyla tuvalet yıkamak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette temiz su görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete kovayla su dökmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvaleti su basmak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında tuvalete su döktüğünü görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına tabir olunur.

Kahve falında su ve tuvalet görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvaleti suyla temizlemek niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir