Kahve falında tuvalete su döktüğünü görmek

Kahve falında tuvalete su döktüğünü görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, süzüleceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, hayırlı bir evlat olacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete su döktüğünü gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan bir konunun cevabını bulabileceksiniz.

Kahve falında tuvalette su içmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalette su aktığını görmek aradaki buzları eriteceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette temiz su görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvaleti su basmak kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalete su döktüğünü görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine delalettir.

Kahve falında tuvalete sıcak su dökmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında suyla tuvalet yıkamak bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına işarettir.

Kahve falında su dolu tuvalet görmek zorlukların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir