AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ve süt görmek

Kahve falında su ve süt görmek

Kahve falında su ve süt görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, gülüp eğleneceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında su ve süt gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemeniz, güzel bir davette bulunmanız mümkündür.

Kahve falında süte su katmak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, özel hayatında sessizleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su ve süt görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında süte su karıştırmak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt ve su görmek iyi haberler alınacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında süt kutusu görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında karısından süt emmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memesinden süt fışkırmak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında manda sütü sağmak yüksek mevkilere getirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir