AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt ve su görmek

Kahve falında süt ve su görmek

Kahve falında süt ve su görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, büyüyeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süt ve su gördüyseniz:

  • Boşuna mantıklı argümanlar ortaya koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında süt ve su görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, saygın bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su ve süt görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında süte su karıştırmak diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında süte su katmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, zor bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında süt anne olduğunu görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kediye süt vermek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkekten süt almak geçim sıkıntısı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir