AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt kutusu görmek

Kahve falında süt kutusu görmek

Kahve falında süt kutusu görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt kutusu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız mümkündür.

Kahve falında kutuda süt görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kutu süt görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına yorulur.

Kahve falında kutu sütü görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine işarettir.

Kahve falında kutu süt almak insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında süt kutusu görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında koli kutuları görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı kutu görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalettir.

Kahve falında cam kutu görmek zor bir işe girileceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir