AnaSayfa / Genel / Kahve falında su vanası açmak

Kahve falında su vanası açmak

Kahve falında su vanası açmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su vanası açmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemek için gereğinden fazla harcamalar yapabilir veya hediyeler ya da ödünler verebilirsiniz.

Kahve falında su vanası açmak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, önünün açılacağına delalet eder.

Kahve falında vana açmak duygularını açığa vuracağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında su vanasını kapatmak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında su vanası görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, hayıflanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vana gitmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, hayatının başarılarla dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vana görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında vana kapatmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında su kuyusu açmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, istediği gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir