AnaSayfa / Genel / Kahve falında vana gitmek

Kahve falında vana gitmek

Kahve falında vana gitmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, patron koltuğuna geçeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında vana gitmek gördüyseniz:

  • Başka kişilerin fikir veya tecrübelerine önem vermenizde fayda var.

Kahve falında vana gitmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet eder.

Kahve falında su vanası açmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında vana kapatmak tüm dileklerin tutacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına yorulur.

Kahve falında su vanası görmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, başarısızlığa düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vana görmek planlarının bozulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine inanılır.

Kahve falında vana açmak borçlarının da kapanacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında su vanasını kapatmak işlerin çok iyiye gideceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkeye gitmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir