AnaSayfa / Genel / Kahve falında vana görmek

Kahve falında vana görmek

Kahve falında vana görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, tüm sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında vana gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi gelişmelerin sizi oldukça rahatlatabileceği görülüyor.

Kahve falında vana görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su vanasını kapatmak sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında vana kapatmak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine rivayet eder.

Kahve falında su vanası açmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında vana gitmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında vana açmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine delalet eder.

Kahve falında su vanası görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir