AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kuyusu açmak

Kahve falında su kuyusu açmak

Kahve falında su kuyusu açmak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında su kuyusu açmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında su kuyusu açmak kısmetinin kapanacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında kuyu açmak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında dolu su kuyusu görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında su kuyusuna inmek her zaman çok mutlu olacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kuyuya su doldurmak aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, alım gücünde yükselme olacağına inanılır.

Kahve falında su kuyusu kazmak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında su kuyusunda yüzmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kuyu suyu içmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir