AnaSayfa / Genel / Kahve falında su sporu yapmak

Kahve falında su sporu yapmak

Kahve falında su sporu yapmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında su sporu yapmak gördüyseniz:

  • İş anlaşmaları, iş birlikleri veya fiziksel ya da duygusal refahınızı ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Kahve falında su sporu yapmak sorunlarını gidereceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında spor yapmak koşmak manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında spor yapmak sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koşmak spor yapmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah spor ayakkabısı görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil spor araba görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında kendini sporcu görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir