AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşmak spor yapmak

Kahve falında koşmak spor yapmak

Kahve falında koşmak spor yapmak dertlerinden kurtulacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, gün sayacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına rivayet eder.

Kahve falında koşmak spor yapmak gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğiniz üzerinde önemli etkiler bırakacak olaylarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında koşmak spor yapmak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına inanılır.

Kahve falında spor yapmak koşmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su sporu yapmak dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, türlü musibetlere uğrayacağına yorulur.

Kahve falında spor yapmak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, hileye, fesada bulaşacağına işarettir.

Kahve falında yırtık spor ayakkabı görmek planlı ve programlı davranacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında spor araba almak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı spor araba görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kendini sporcu görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, bazen fakirlik görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir