AnaSayfa / Genel / Kahve falında spor yapmak

Kahve falında spor yapmak

Kahve falında spor yapmak ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında spor yapmak gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk söz konusu olabilir.

Kahve falında spor yapmak koşmak evine bereket geleceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında su sporu yapmak tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında spor yapmak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşmak spor yapmak birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil spor ayakkabı görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında sarı spor ayakkabı görmek istenmeyen bir yolculuğa, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini sporcu görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında spora gitmek kalabalık günler geçirileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir