AnaSayfa / Genel / Kahve falında su solucanı görmek

Kahve falında su solucanı görmek

Kahve falında su solucanı görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, isabetli adımlar atılacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, çok rahat bir nefes alacağına, şansın yüzüne güleceğine, kazancının günden güne artacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında su solucanı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz özel yaşamınıza iyi gelebilir.

Kahve falında suyun içinde solucan görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında solucanlı su görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su solucanı görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında su içinde solucan görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnında solucan görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına yorulur.

Kahve falında kurt solucan görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolundan solucan çıkarmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, özgüveninin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında solucan ve yılan görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir