AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı suya düşürmek

Kahve falında ayakkabıyı suya düşürmek

Kahve falında ayakkabıyı suya düşürmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı suya düşürmek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma geleceğinizi etkileyebilir.

Kahve falında ayakkabıyı suya düşürmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabının tekini suya düşürmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete ayakkabı düşürmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı tuvalete düşürmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı düşürmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıyı denize düşürmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabının tuvalete düştüğünü görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabının tekini düşürmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir