AnaSayfa / Genel / Kahve falında et ikram etmek

Kahve falında et ikram etmek

Kahve falında et ikram etmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, tamamlanmadan kalacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, gün sayacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında et ikram etmek gördüyseniz:

  • Ne kadar akışına bırakırsanız, o kadar fazla sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında misafire et ikram etmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş et ikram etmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında şeker ikram ettiğini görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, istediği makama geleceğine delalet eder.

Kahve falında hurma ikram ettiğini görmek umutlarının kırılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ikram ettiğini görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorba ikram edildiğini görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında su ikram ettiğini görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında lokum ikram edildiğini görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir