AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker ikram ettiğini görmek

Kahve falında şeker ikram ettiğini görmek

Kahve falında şeker ikram ettiğini görmek gözyaşının dineceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında şeker ikram ettiğini gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeli, kafanızdan geçenleri kibar bir dille dile getirmelisiniz.

Kahve falında şeker ikram ettiğini görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında misafire şeker ikram etmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında şeker ikram etmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına delalet eder.

Kahve falında yemek ikram edilmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ikram ettiğini görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş et ikram etmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çikolata ikram edildiğini görmek düşünmeden adımlar atayacağına, işlerine yeni işler katacağına inanılır.

Kahve falında su ikram ettiğini görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir