AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığın içinde oturmak

Kahve falında kalabalığın içinde oturmak

Kahve falında kalabalığın içinde oturmak kazançlı bir ortaklık kurulacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, işlerine yeni işler katacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında kalabalığın içinde oturmak gördüyseniz:

  • Mesleğinizin size sempatik gelmemesi ya da çevrenizdeki kişilerin baskısıyla pişmanlık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kalabalığın içinde oturmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, yarınlarına inanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık yerde oturmak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine alamet eder.

Kahve falında kalabalık masada oturmak itibar kaybedeceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalıkta oturmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine yorulur.

Kahve falında kalabalık içinde yürümek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalığın içinde kaybolmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kendini kalabalık içinde görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalık içinde kaybolmak mal ve para kazanılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir