AnaSayfa / Genel / Kahve falında elmanın içinde kurt görmek

Kahve falında elmanın içinde kurt görmek

Kahve falında elmanın içinde kurt görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, aradaki buzların eritileceğine, diplomalı kimse olacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, çok ünlü bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında elmanın içinde kurt gördüyseniz:

  • İşinizde alacağınız ani bir kararla yararlı ortaklıklara girebilirsiniz.

Kahve falında elma içinde kurt görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine inanılır.

Kahve falında elmanın içinde kurt görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz elma kurt görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu elma görmek böyle işlere kalkışacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük elma kurdu görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, ayağa kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlanmış elma görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına delalettir.

Kahve falında elma kurdu yemek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtlu elma yemek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir