AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuval içinde elma görmek

Kahve falında çuval içinde elma görmek

Kahve falında çuval içinde elma görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, büyük paralara sahip olacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çuval içinde elma gördüyseniz:

  • Evinize veya sevdiğiz kişilerle ilişkilerinizle ilgili geliştirici aktivitelere odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında çuval içinde elma görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına tabir olunur.

Kahve falında bir çuval elma görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, başarısız ve mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında çuval dolusu elma görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çuvalla elma görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında çuvalda elma görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çuval içinde odun görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında çuval içinde ceviz görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuval içinde et görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir