AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz dolusu su görmek

Kahve falında havuz dolusu su görmek

Kahve falında havuz dolusu su görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, gergin olacağına, hem hayatının kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuz dolusu su gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli olabilirsiniz.

Kahve falında havuz dolusu su görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında havuz dolusu balık görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir havuz dolusu balık görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küvet dolusu su görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu su kusmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev dolusu su görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında bardak dolusu su görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında oda dolusu su görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir