AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bir şey fırlatmak

Kahve falında birine bir şey fırlatmak

Kahve falında birine bir şey fırlatmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine bir şey fırlatmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında bir şey fırlatmak aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında birine bir şey fırlatmak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saat fırlatmak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında domates fırlatmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında masa fırlatmak maddi sorunlarının çözüleceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında telefon fırlatmak kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına işarettir.

Kahve falında yılanı fırlatıp atmak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında füze fırlatmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, problemlere çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir