AnaSayfa / Genel / Kahve falında su falı görmek

Kahve falında su falı görmek

Kahve falında su falı görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında su falı gördüyseniz:

  • Dinleyicilerinizi dikkate almalı veya sizi kimlerin daha fazla dinlediğini gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında su falına baktırmak zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, şansının ve bahtının açık olacağına delalettir.

Kahve falında su falı görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Kahve falında su falı baktırmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında su falına bakmak para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve içip fal baktırmak elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalettir.

Kahve falında kahve falı kapamak ayrılık yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendine kahve falı bakmak isabetli adımlar atacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında fal görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir