AnaSayfa / Genel / Kahve falında su falına baktırmak

Kahve falında su falına baktırmak

Kahve falında su falına baktırmak planların istediği gibi gitmeyeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına işaret eder.

Kahve falında su falına baktırmak gördüyseniz:

  • Sözlerinize çok dikkat etmelisiniz.

Kahve falında su falı görmek güllük gülistanlık olacağına, kişinin evlatlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su falı baktırmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında su falına bakmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında su falına baktırmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında bir kişinin falına bakmak saygınlığının da artacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında falda fil görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında falcı olmak büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulur.

Kahve falında falda isim görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir