AnaSayfa / Genel / Kahve falında fal görmek

Kahve falında fal görmek

Kahve falında fal görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fal gördüyseniz:

  • Ziyaretçilerle veya arkadaşlarla vakit geçirmek yeni fikirlere veya yaşam tarzınızda değişikliklere yol açabilir.

Kahve falında kahve falı bakan birini görmek umutların biteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fal baktırmamak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fala bakmak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, iyi bir patron olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında falda gemi görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında falda aslan görmek kederinin dağılacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kahve falında melek görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kahve içip fal bakmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına inanılır.

Kahve falında kahve falı baktırmak merdiven atlayacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir