AnaSayfa / Genel / Kahve falında küvete girmek

Kahve falında küvete girmek

Kahve falında küvete girmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küvete girmek gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Kahve falında boş küvete girmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında su dolu küvete girmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, en pahalı evlerde oturacağına alamet eder.

Kahve falında küvete girmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küvet doldurmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küvette yüzmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küveti temizlemek kazancının çok daha fazla olacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet eder.

Kahve falında banyo küveti temizlemek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında boş küvet görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir