AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu bahçe görmek

Kahve falında su dolu bahçe görmek

Kahve falında su dolu bahçe görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, insanlarla arasının açılacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, iş projelerinin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında su dolu bahçe gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda küçük olumsuz yönlenmeler ya da engellemeler olabilir.

Kahve falında su dolu bahçe görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meyve dolu bahçe görmek onlardan medet umacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sebze dolu bahçe görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçek dolu bahçe görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçeklerle dolu bahçe görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında su dolu kuyuya düşmek güzel günler için yaşayacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolu su bidonu görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu klozet görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir