AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeklerle dolu bahçe görmek

Kahve falında çiçeklerle dolu bahçe görmek

Kahve falında çiçeklerle dolu bahçe görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, çabalarının boşa çıkacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, daha iyi yerlere geleceğine, zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çiçeklerle dolu bahçe gördüyseniz:

  • Asıl isteklerinizin yerine gelmesine zaman var diye düşünüyorsanız, o zaman çok yakında olabilir.

Kahve falında çiçeklerle dolu bahçe görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına alamet eder.

Kahve falında çiçek dolu bahçe görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu bahçe görmek kişinin yaşamının değişeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyve dolu bahçe görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sebze dolu bahçe görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini çiçek bahçesinde görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında evin bahçesine çiçek ekmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine inanılır.

Kahve falında çiçekler bahçe görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir