AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze dolu bahçe görmek

Kahve falında sebze dolu bahçe görmek

Kahve falında sebze dolu bahçe görmek çok büyük zararlar edileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, ilerleyemeyeceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, keyifli günler geçireceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sebze dolu bahçe gördüyseniz:

  • Kararlar almadan önce kar zarar hesabını iyi yapmalısınız.

Kahve falında sebze dolu bahçe görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına inanılır.

Kahve falında sebze dolu kamyon görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sebze bahçesi görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, en yüksek makamlara oturacağına yorulur.

Kahve falında meyve sebze bahçesi görmek ruhen rahatlığa erileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bahçeye sebze dikmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, haneye nifak gireceğine yorulur.

Kahve falında sebze bahçesinden sebze toplamak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine işaret eder.

Kahve falında sebze bahçesi sulamak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sebze ve meyve bahçesi görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir