AnaSayfa / Genel / Kahve falında su deresi görmek

Kahve falında su deresi görmek

Kahve falında su deresi görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında su deresi gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında dere suyunun yükseldiğini görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Kahve falında dereden su almak kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su deresi görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında derede berrak su görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında su akmayan dere görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan dereden su içmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işarettir.

Kahve falında dere suyunda yüzmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su akan dere görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir