AnaSayfa / Genel / Kahve falında su depolamak

Kahve falında su depolamak

Kahve falında su depolamak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, iç açıcı sözlere, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, çevre değiştireceğine delalettir.

Kahve falında su depolamak gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.

Kahve falında su depolamak güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına yorulur.

Kahve falında yiyecek depolamak hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında buğday depolamak güzel bir evlilik yaşanacağına, işlerin daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su şişeleri görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında su içinde yumurta görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yakın çevresine fikir danışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneye su içirmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördeğe su vermek ele güne muhtaç olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir