Kahve falında ördeğe su vermek

Kahve falında ördeğe su vermek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, çok güzel günler geçirileceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında ördeğe su vermek gördüyseniz:

  • Daha çok diplomatik ilişkiler bile olsa entellektüel dostluklar sizi memnun edebilir.

Kahve falında ördeğe su vermek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde ördek görmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işaret eder.

Kahve falında su içinde ördek görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında civciv ördek görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen ördek görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızarmış ördek yemek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek emzirmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına delalettir.

Kahve falında ördek tutmak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir