AnaSayfa / Genel / Kahve falında su şişeleri görmek

Kahve falında su şişeleri görmek

Kahve falında su şişeleri görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su şişeleri gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahale etmesini istemiyorsanız planlarınızı kendinize saklamalısınız.

Kahve falında şişede soğuk su görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu şişe görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet eder.

Kahve falında şişe içinde su görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, donanımlı kılacağına tabir olunur.

Kahve falında su şişeleri görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalettir.

Kahve falında şişelerce su görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına alamet eder.

Kahve falında cam şişeden su içmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında şişe suyu görmek yaşadığı stresin biteceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine işaret eder.

Kahve falında içki şişesinden su içmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir