AnaSayfa / Genel / Kahve falında su canlısı görmek

Kahve falında su canlısı görmek

Kahve falında su canlısı görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntılarını aşacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su canlısı gördüyseniz:

  • Duygusal bir durumun sizi eğlenceden mahrum bırakmasına izin vermeyin.

Kahve falında suyun içinde canlı balık görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su canlıları görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında su canlısı görmek güzel sözler işiteceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı oyuncak bebek görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına işarettir.

Kahve falında canlı dana görmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü ve canlı bebek görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisine ev alacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş arkadaşı canlı görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü canlı görüp sarılmak varlık içinde yokluk çekileceğine, kötü halin son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir