AnaSayfa / Genel / Kahve falında su canlıları görmek

Kahve falında su canlıları görmek

Kahve falında su canlıları görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kindar olacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su canlıları gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da ilişkiler sonlanabilir veya zorlanabilir.

Kahve falında su canlısı görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde canlı balık görmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su canlıları görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı böcek yemek büyük kazançlar sağlanılacağına, istediği makama geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dayıyı canlı görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı bebeğin gömüldüğünü görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı cenin görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş annemi canlı görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir