AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ve canlı bebek görmek

Kahve falında ölü ve canlı bebek görmek

Kahve falında ölü ve canlı bebek görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü ve canlı bebek gördüyseniz:

  • Yani kendinizi pek fazla zorlayıp, sıkıştırmayın.

Kahve falında ölü ve canlı bebek görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, eskisinden de iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bebeği canlı görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü bir insanı canlı görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü canlı görüp öpmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, gururlandıracak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında ölü annesini canlı görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ölünün canlı olduğunu görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü adamı canlı görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü ve canlı kedi görmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir