AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı dana görmek

Kahve falında canlı dana görmek

Kahve falında canlı dana görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sabrını zorlayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işarettir.

Kahve falında canlı dana gördüyseniz:

  • Öfkeli tepkilerin hiçbir getiri olmasa da, ilerlemeye yönelik çabaların karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında canlı dana görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında dana saldırması görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalettir.

Kahve falında yavru dana görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine inanılır.

Kahve falında danadan kaçmak işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızgın dana görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dana kellesi yüzmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dana inek görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı dana eti görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir