AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü suyuyla yıkanmak

Kahve falında ölü suyuyla yıkanmak

Kahve falında ölü suyuyla yıkanmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, hayata küseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü suyuyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Gerekli onaylanmalar gerçekleşene kadar beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında ölünün su içtiğini görmek ekonomik olarak kalkınacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye su dökmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında ölünün suyun içinde görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine inanılır.

Kahve falında ölünün elinden su içmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün elinde su görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinden su içmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek böylece yüzünün güleceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işarettir.

Kahve falında ölü birine su içirmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir