AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay bardağı yıkamak

Kahve falında çay bardağı yıkamak

Kahve falında çay bardağı yıkamak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, rütbesinin artacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında çay bardağı yıkamak gördüyseniz:

  • Farkındalığınız yüksek veya bazı konularda her zamankinden daha hassassınız.

Kahve falında çay bardağı yıkadığını görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kısmetinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında çay bardağı yıkamak işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, ters giden durumların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında çay içilmiş bardak görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, bunalıma gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içi çay dolu bardak görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay bardağı kırmak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında yarım bardak çay görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında bardaktan çay içmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına alamet eder.

Kahve falında bardağa çay doldurduğunu görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, hatalarını düzelteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir