AnaSayfa / Genel / Kahve falında su arığı görmek

Kahve falında su arığı görmek

Kahve falında su arığı görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, anne baba duası alınacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında su arığı gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük veya büyük kişilerle daha iyi anlaşmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında su arığı görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında arıkuşu görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, canının sağ olacağına delalettir.

Kahve falında arık görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında şişelerde su görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine abdest suyu vermek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında su muhallebisi görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağını suya sokmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su içinde pirinç görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, talihinizin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir