AnaSayfa / Genel / Kahve falında arık görmek

Kahve falında arık görmek

Kahve falında arık görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, imkânlarının çoğalacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kısmetin kapanacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, gitmediği yerlere gideceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına delalet eder.

Kahve falında arık gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle veya otorite konumundaki kimselerle ilişkileriniz zordur.

Kahve falında arık görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arıkuşu görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında su arığı görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir