AnaSayfa / Genel / Kahve falında su altında altın bulmak

Kahve falında su altında altın bulmak

Kahve falında su altında altın bulmak bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su altında altın bulmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya sevdiğiniz işlerle ilgilenerek keyifli vakit geçirmenin tadını çıkartmanızda fayda var.

Kahve falında su içinde altın bulmak karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinden altın bulmak kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde altın bulmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su altında altın bulmak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde altın yüzük bulmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok altın bulmak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Kahve falında altın ve pırlanta bulmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda altın bulmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir