AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinden altın bulmak

Kahve falında suyun içinden altın bulmak

Kahve falında suyun içinden altın bulmak işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, sermaye kaybedeceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinden altın bulmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık krizine giren sevgiliniz ya da eşiniz, sizden kendisine daha fazla zaman ayırmanızı isteyebilir.

Kahve falında suyun içinde altın yüzük bulmak kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinden altın bulmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde altın bulmak eşi tarafından yüceltileceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında su içinde altın bulmak her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına yorulur.

Kahve falında çamur içinde altın bulmak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında toprak içinde altın bulmak hastalıklarının azalacağına, daha fazla gelir elde edeceğine inanılır.

Kahve falında küpün içinde altın bulmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında çamurun içinde altın bulmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir