AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde altın bulmak

Kahve falında su içinde altın bulmak

Kahve falında su içinde altın bulmak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kazancın ikiye katlanacağına işarettir.

Kahve falında su içinde altın bulmak gördüyseniz:

  • Sanatsal çalışmalarınız, aşk hayatınız veya kendinizi ifade biçiminiz çok yakında tüm ilgiyi üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında suyun içinde altın bulmak maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde altın yüzük bulmak kolaylığa kavuşacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında su içinde altın bulmak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinden altın bulmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında toprak içinde altın bulmak gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamur içinde altın bulmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, hevesinin kursağında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık içinde altın bulmak ailesinde gerginlikler yaşanacağına, dünya malı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumun içinde altın bulmak kötü günlerini arkasında bırakacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir