AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok altın bulmak

Kahve falında çok altın bulmak

Kahve falında çok altın bulmak eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, geçineceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına rivayet eder.

Kahve falında çok altın bulmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yatırımlar konusunda şanslısınız.

Kahve falında tarihi altın para bulmak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında akarsuda altın bulmak yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında tam altın bulmak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında altın zincir bulmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına delalet eder.

Kahve falında kaybettiği altını bulmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çalıntı altın bulmak ölümcül hastalıklara işaret, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altınlarını bulmak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan altın bilezik bulmak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir