AnaSayfa / Genel / Kahve falında su açmak

Kahve falında su açmak

Kahve falında su açmak tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su açmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya gelir kaynaklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında su vanası açmak küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına yorulur.

Kahve falında su kuyusu açmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun yolunu açmak tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında suya yolu açmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye yorulur.

Kahve falında su açmak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, mutlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya yol açmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun önünü açmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında su arkı açmak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir