AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun yolunu açmak

Kahve falında suyun yolunu açmak

Kahve falında suyun yolunu açmak gelişim içine gireceğine, istediği projeleri yapamayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, büyüyeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, idealist kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun yolunu açmak gördüyseniz:

  • Belli konuların sonlandırılması ya da sonuçlandırılması gerekiyor ki, yeni başlangıçlar yapılabilsin.

Kahve falında suya yolu açmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında suyun yolunu açmak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında suya yol açmak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret eder.

Kahve falında yol açmak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kapalı yolu açmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı yolu açmak tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damar yolu açmak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında su açmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir