AnaSayfa / Genel / Kahve falında stor perde görmek

Kahve falında stor perde görmek

Kahve falında stor perde görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında stor perde gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evrakların gözden geçirilmesi gerekiyor.

Kahve falında stor perde görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında perde indirmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, hasret ve özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tül beyaz perde görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşlik perde görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalettir.

Kahve falında pembe perde almak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında banyoda perde görmek fal sahibi erkekse şansının açılacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz perde yıkamak hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, husumetlerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında perdeli ev görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir